Craig Burley, en el moment de fer-se el tatuatge.
Futbol

Un comentarista de televisió menysté Fernando Torres i s'ha de tatuar la seva cara

Si surts en antena, és millor no ser gaire categòric en els teves prediccions. Això és el que va aprendre Craig Burley després de pronosticar erròniament que Torres seria incapaç de marcar al Bernabéu.

Actualitzat

Craig Burley és un dels comentaristes de futbol de la cadena de televisió nord-americana ESPN i com a tal va fer l'anàlisi del Reial Madrid - Atlètic de Copa de la setmana passada. L'exjugador del Chelsea, potser escamat pel baix rendiment de Fernando Torres amb els "blues", va ser molt agosarat fent prediccions i n'ha acabat pagant les conseqüències.

En saber que Torres jugava de titular, Burley va dir que "és absolutament impossible que Fernando Torres marqui un gol al Bernabéu. Si ho fa, em tatuaré la seva cara". El davanter madrileny va trigar poc menys d'un minut a marcar i contradir-lo. A més, com si volgués evitar que l'exinternacional escocès es fes enrere, ho va fer per partida doble.

Burley va complir la paraula i va enregistrar el moment en què es feia tatuar la cara d'"El niño" a l'avantbraç. Potser aprendrà a centrar-se en l'anàlisi i no pas a fer prediccions arriscades.

 

Anar al contingut