Oli Makin, l'encarregat de la gespa del Rochdale, i el policia Sean Goddard, amb les làmpades gegants al darrere (Foto: Manchester Evening News)
Futbol

Un club de Manchester utilitza llums confiscats de cultius de cànnabis per tractar la gespa del seu estadi

El Rochdale AFC, equip de la League One, ha rebut llums confiscats de cultius de cànnabis per part de la policia de Manchester i els utilitza per al tractament de la gespa de l'estadi

Actualitzat

El Rochdale AFC, de la League One, utilitza llums especials per fer créixer la gespa del camp. Aquests llums, que tenen un cost molt elevat, han sigut lliurats per la policia de Manchester a cost zero, després de ser decomissats de plantacions il·legals de cànnabis, segons ha informat el Manchester Evening News.

L'encarregat del camp del club, Oli Makin, ha afirmat que gràcies a aquests llums s'ha notat una gran millora de la gespa, especialment en les zones on hi ha més desgast, com ara a les àrees. Makin ha volgut donar les gràcies a la iniciativa del Sargent Andy Fern, que ha anunciat que intentarà portar més equips lumínics per al Rochdale.

L'inspector de la policia Jim Faulkner ha afegit: "és una gran idea, és una propietat criminal que normalment hauria sigut destruïda, però ara pot ajudar a la comunitat local. Ara es fa servir per fer créixer l'herba correcta", ha puntualitzat.

 

Anar al contingut