El pare Stephen Foster no ha amagat mai la seva afició pel Newcastle (Chronicle Live)
Futbol

Un capellà demana la intercessió divina perquè el propietari del Newcastle deixi el club

"Dóna'ns algú que no rebategi el nom del nostre estadi, que no canviï els colors del nostre uniforme", prega el pare Stephen

Actualitzat

El pare Stephen viu actualment a Irlanda, però la distància no li impedeix estar preocupat per la situació del Newcastle United, el seu equip. Tant és així que ha compost una pregària per al club del nord d'Anglaterra per demanar-li al Senyor que "ens doni un nou propietari o que canviï la mentalitat de l'actual", segons informa "Chronicle Live".

"Dóna'ns algú que no rebategi el nom del nostre estadi, que no canviï els colors del nostre uniforme, que no ens converteixi en una cosa que no som", demana entre altres coses la pregària, que denuncia la tendència de Mike Ashley, l'actual propietari, d'estar només pendent dels balanços econòmics quan un club de futbol "és un sentiment de família, de pertinença".

La gestió d'Ashley, el propietari del Newcastle, està trobant una forta contestació per part dels seguidors. Si econòmicament el club ha trobat una certa estabilitat, esportivament l'equip de les "garses" ha deixat de ser un referent a la Premier League anglesa i fins i tot es pot veure immers en la lluita per evitar el descens.

 

Anar al contingut