Espanyol

Un bon gol d'Abraham agreuja encara més la situació del Còrdova (1-0)

L'Espanyol ha guanyat el Còrdova al Power8 Stadium gràcies a un bon gol d'Abraham en el minut 42 de partit. Els blanc-i-blaus, situats en una zona còmoda de la classificació, ja pensen en la Copa.

Actualitzat

Sergio Gonzalez ha presentat quatre novetats respecte el darrer partit i al Power8 Stadium ha començat un tempteig sense cap dominador clar. L'home més destacat dels blanc-i-blaus ha estat Abraham que ha protagonitzat la primera acció amb perill del partit als setze minuts amb una rematada de cap que ha sortit fora per centímetres. Quatre minuts més tard, ha estat el mateix jugador qui ho ha tornat a provar amb un xut amb intenció. Lucas Vázquez, amb una rematada acrobàtica, també ho ha provat davant d'un Còrdova que no creava perill. De fet, l'única ocasió clara dels andalusos a la primera part ha arribat al minut 40. Kiko Casilla, amb els punys, ha avortat un bon intent de Cartabia. Just després, quan s'ha començat a animar l'enfrontament, ha arribat el gol de l'Espanyol. Ha estat qui més ho havia provat, Abraham, que ha culminat una passada enrera perfecta de Caicedo. Sergio García amb l'autor del gol han tingut el segon a tocar abans del descans.

El partit s'ha animat a la segona part amb més intensitat i contres. Amb l'entrada de Bebé, el Còrdova ha guanyat en actitud. Una centrada d'Arbilla s'ha passejat per davant de la porteria rival i Sergio García no ha arribat per poc. Caicedo també ho ha provat i el Còrdova ha atacat amb una contra i Casilla allunyant el xut de Bebe. El partit ha despertat i Bebe s'ha convertit en el malson dels blanc-i-blaus que han vist com la desesperació empenyia el Còrdova en el tram final. El desencert, però, no ha estat del costat dels cordovesos. Kiko Casilla ha savat l'empat allunyant una rematada de cap de Khrin. Tot i que el Còrdova ho ha provat, Kiko Casilla i la falta d'encert han deixat els andalusos amb un altre partit perdut a la cua de la classificació. Els blanc-i-blaus, en canvi, ja pensen en la propera cita amb la Copa amb l'Athletic ciutats en una zona còmoda de la taula.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut