Bàsquet

Un bon Gasol no evita la duríssima derrota dels Grizzlies davant Seattle 120-93

Els Supersonics han evidenciat per què els Memphis Grizzlies són ara mateix el pitjor equip de l'NBA. L'equip de Seattle ha apallissat la franquícia de Tennessee per un resultat (120-93) que estalvia comentaris. Pau Gasol no ha estat el millor del seu equip i s'ha hagut de conformar amb una actuació més discreta: setze punts, cinc rebots, tres assistències i dos taps.

Actualitzat
En un primer quart espectacular els Seattle Supersonics han anotat 40 punts i han deixat clar als Grizzlies quin seria el seu devenir en el partit que els dos equips han disputat de matinada. Els locals han estat imparables en atac i no han donat opcions als Memphis. Una mostra de la facilitat amb què Seattle han jugat a plaer és que tres jugadors han superat els 20 punts i dos més, els 10. L’aler Nick Collison i el base Luke Ridnour han signat dobles figures. Amb aquesta victòria, els Seattle encara somien a fer-se una plaça als “play-off”.

Per la part de Grizzlies, aquest cop el protagonisme ha estat per a Hakim Warrick (26 punts, 11 rebots) i el "rookie" Tarence Kinsey (20 punts). Pau Gasol s’ha quedat en un pla més discret en anotar 16 punts i capturar 5 rebots.
Anar al contingut