Barça

Un Barça sense treva comença a preparar el debut a la Champions contra l'Inter a San Siro

No hi ha treva. Sense temps per assaborir la victòria contra el Getafe per culpa de l'exigent calendari, el Barça va tornar ahir a la feina per començar a preparar el debut a la Lliga de Campions. I no serà una estrena qualsevol, ja que l'equip blaugrana s'enfrontarà dimecres contra l'Inter de Milà a San Siro. Serà la primera vegada que Zlatan Ibrahimovic i Samuel Eto'o s'enfrontin després d'intercanviar equips aquest estiu. Guardiola va dirigir una sessió de recuperació suau, en què Iniesta, Touré Yayá i Puyol es van exercitar al gimnàs, encara que cap dels tres perilla per a l'estrena europea.

Actualitzat
Dos títols, sis punts de sis possibles a la Lliga i ara toca mirar cap a la Lliga de Campions. L'inici de temporada del Barça de Guardiola continua amb la dinàmica del final de l'anterior. Ara bé, la temporada és molt llarga i la plantilla és molt curta. Ja amb l'objectiu posat en el partit de dimecres al Giuseppe Meazza de Milà, l'equip es va entrenar ahir al matí en una sessió que va ser de recuperació a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Pep Guardiola va dirigir un entrenament suau centrat a recuperar els jugadors més castigats després del partit contra el Getafe. Iniesta, Puyol, que no va acabar el matx de Getafe per unes molèsties lumbars, i Touré Yayá es van exercitar al gimnàs al marge dels seus companys, tot i que cap dels tres hauria de tenir problemes per estar a punt per entrar a la llista de convocats i viatjar a Milà. Serà un duel morbós, el primer d'Ibrahimovic i Eto'o contra els seus exequips.

Touré Yayá: "Ara el més important és agafar confiança"

Després d'un bon inici a la Lliga, Touré Yayá va destacar que ara el més important és anar agafant "confiança" per afrontar els partits següents d'un calendari molt exigent. El migcampista africà va voler restar importància al fet de ser líders després de dues jornades i considera que han d'anar pas a pas si volen repetir els èxits del curs anterior.

Touré també va lloar el paper de Messi i Iniesta a la segona part com a revulsius contra el Getafe i va elogiar el debut de Txigrinski amb la samarreta blaugrana. "El vaig veure molt bé. És jove, però el vaig veure com un veterà. És un central perfecte." D'altra banda, Touré no va voler entrar en la comparació entre Eto'o i Ibrahimovic, "dos jugadors molt diferents amb molta qualitat".

Txiki, al "Hat Trick Barça"

El Barça ha ofert una renovació de contracte, que no una ampliació, a Pep Guardiola i el seu segon, Tito Vilanova. Ara falta, però, que l'acceptin. Així ho va explicar Txiki Begiristain, director esportiu del club blaugrana i que va estar al programa "Hat Trick Barça", del 33.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut