Eurolliga

Un Barça Regal en dinàmica positiva torna a l'Eurolliga contra el Khimki Moscou, en directe per Esport3

El Barça Regal torna aquest vespre al Palau Blaugrana, en directe per Esport3 a partir de les 20.40, per jugar contra el Khimki Moscou a l'Eurolliga, l'únic rival que fins ara ha superat els homes de Xavi Pascual en el Top-16.

Actualitzat
El Barça Regal torna aquest vespre al Palau Blaugrana, en directe per Esport3 a partir de les 20.40, per jugar contra el Khimki Moscou a l'Eurolliga, l'únic rival que fins ara ha superat als homes de Xavi Pascual en el Top-16.

Els blaugranes porten una ratxa magnífica. No han perdut ni un partit a l'Eurolliga des que es van enfrontar contra els russos a la primera volta (78-65), i s'han proclamat campions de la Copa del Rei.

L'actuació dels blaugranes a Rússia no va ser gaire bona, i el Khimki no va perdonar els errors i van superar al Barça amb solvència, i amb un marcador que demostrava el partit que s'havia disputat. Ara però, ha passat una volta sencera i el ritme de joc dels blaugranes ha anat creixent i millorant, sobretot en el joc interior.

Xavi Pascual
ha explicat en roda de premsa que "són un rival d'altíssim nivell, amb molta experiència, capacitat de gestió i anotació" i ha afegit "són els únics que tot i tenir 3 derrotes, han estat capaços de guanyar a tots els grans d'Europa." L'entrenador del Barça ha expressat les seves sensacions i pensa que l'equip està passant per un bon moment, però que "cada partit exigeix una cosa diferent." i ha afegit que "serà un partit lent amb atacs relativament llargs i haurem de ser capaços de tenir paciència"

Pascual també ha fet referència a un dels seus jugadors estrella, Juan Carlos Navarro, del que ha dit que espera que pugui jugar aquest dijous si continua entrenant com ho està fent. Tot i així, els blaugranes no es fien dels russos, amb un joc basat en Planinic, el màxim anotador de l'equip, que amb la col·laboració de Vitaly Fridzon i Sergey Monya donen molta qualitat al joc exterior del Khimki.

Els homes de Xavi Pascual esperen poder guanyar a casa i que "l'afició ens ajudi, si guanyem aquest dijous ho tindrem tot millor per aquests 5 partits que ens resten." El Barça Regal és líder del seu grup del Top-16 amb 6 victòries i una derrota.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut