Barça

Un Barça molt espès en atac no passa d'un empat sense gols a El Sadar (0-0)

El Barça ha cedit els dos primers punts de la temporada a la Lliga després de no passar de l'empat sense gols al camp de l'Osasuna. Els blaugrana, molt espesos en atac, no han trobat el camí del gol davant un rival molt ordenat i no han pogut encadenar la novena victòria consecutiva en un partit que ha significat la reaparició de Carles Puyol 220 dies després.

Actualitzat

El Barça ha cedit els dos primers punts de la temporada a la Lliga després de no passar de l'empat sense gols al camp de l'Osasuna. Els blaugrana, molt espessos en atac, no han trobat el camí del gol davant un rival molt ordenat i no han pogut encadenar la novena victòria consecutiva en un partit que ha significat la reaparició de Carles Puyol 220 dies després.

Carles Puyol ha estat la gran novetat del revolucionari onze titular del Tata Martino a El Sadar. En un camp tradicionalment complicat, el Barça ha portat el domini, però amb poca profunditat ofensiva i poques ocasions de perill. Només la mobilitat de Neymar ha trencat la monotonia d'un partit molt espès dels blaugrana en atac. El brasiler, sempre castigat per les defenses rivals, ha donat l'ensurt durant uns instants després de queixar-se amb ostensibles gestos de dolor, però finalment ha pogut seguir sense problemes. Abans del descans, Cesc ha vist la targeta groga per intentar emular la mà de Déu de Maradona i l'ocasió més clara del Barça en la primera part ha estat un cop de cap de Marc Bartra per sobre del travesser a la sortida d'un córner.

 

Setge final sense gol

El pobre bagatge ofensiu de la primera meitat ha canviat radicalment a la represa. El Barça, més incisiu, s'ha abocat a l'atac en busca de la victòria encara que sense fortuna en la rematada final. Neymar no ha arribat per molt poc a una centrada de la mort de Montoya i Cesc, amb una rematada molt fluixa, tampoc ha estat fi en la definició final davant d'Andrés Fernández.

En el minut 68, el Tata Martino ha donat entrada a Leo Messi però la irrupció de l'argentí no ha estat el revulsiu esperat. Tot i intentar-ho de totes les maneres, el Barça no ha trobat el camí del gol i ha deixat escapar els dos primers punts de la temporada a la Lliga i la possibilitat d'igualar la millor arrencada de la història de la competició. Amb el xiulet final, l'afició navarresa ha celebrat l'empat com si fos una victòria. Feia 64 jornades de Lliga que el Barça no es quedava sense marcar i, d'aquesta manera, els blaugrana arribaran al clàssic del Camp Nou amb tres punts d'avantatge sobre el Reial Madrid en la classificació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut