El blaugrana Adolfo, l'últim de sumar-se a la llista de baixes del Barça (FC Barcelona)
Futbol Sala

Un Barça Lassa replet de baixes busca un lloc a la final de Copa del Rei davant l'Inter Movistar

Els d'Andreu Plaza reben el líder de la Lliga (21.00) amb la intenció de fer bo l'empat obtingut en l'anada i amb la consigna de no trobar a faltar els cinc lesionats

Carlos JiménezActualitzat

Barça Lassa i Movistar Inter se citen a les 21.00, al Palau Blaugrana, per disputar la tornada de les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala. Després del 4-4 de l'anada, en què els d'Andreu Plaza van haver de remuntar una diferència de tres gols, tot queda obert per al matx d'aquest vespre. Tot i el resultat positiu aconseguit a Torrejón, el Barça Lassa encara el partit amb la novetat de la baixa per lesió d'Adolfo. L'ex de Catgas Energia té una ruptura fibril·lar al gluti major esquerre i, com Lozano, Aicardo, Roger i Rafa López, no estarà disponible.

Movistar Inter és primer equip a la lliga i està cinc punts per sobre del Barça, que ocupa la segona posició. Del partit al Palau Blaugrana en sortirà un finalista, que s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre el Jaén i el Saragossa, que ha estat ajornada per un accident en el desplaçament de l'equip aragonès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut