Eurolliga

Un Barça Lassa per consolidar i amb baixes rep el complicat Fenerbahçe al Palau

Els blaugranes s'enfronten amb el vigent subcampió de l'Eurolliga

Actualitzat

El nou FC Barcelona Lassa de Georgios Bartzokas rebrà, aquest vepre al Palau Blaugrana, un dels rivals més complicat de l'Eurolliga, ni més ni menys que el Fenerbahçe turc, el vigent subcampió d'Europa (en directe per Esport3 a les 21.00).

Els blaugranes estan en ple procés de formació, i és que fa molt poc que han començat a disputar competició oficial i la transició de l'era Xavi Pascual a la de l'entrenador grec no serà fàcil ni immediata. A més, en aquests moments el Barça Lassa té la infermeria força plenaNavarro i Ribas són baixa, Koponen està quasi recuperat i Joey Dorsey, amb molèsties, no acaba de girar rodó. Bartzokas és conscient que no disposa de totes les peces per plantejar com ell voldria un partit com el d'avui. 

Per tot plegat, conscient de la dificultat de jugar contra els de Zeljko Obradovic, el tècnic blaugrana considera que aconseguir una victòria agònica, amb remuntada si fa falta, com va passar contra l'Unics Kazan en el debut de l'Eurolliga, seria molt positiu. En tot cas, no podrà comptar amb Joan Carles Navarro, el revulsiu que va ser determinant per tornar de Rússia amb el triomf a la maleta.

Els turcs, per la seva banda, arriben a Barcelona amb una arrencada de temporada tèbia: derrota en el debut de la lliga domèstica contra un dels petits, l'Usac, i victòria molt ajustada en el primer enfrontament de l'Eurolliga contra el Brose Baskets (67-66).

En tot cas, els homes que els jugadors del Barça Lassa hauran de vigilar de prop són l'encistellador Luigi Datome i el binomi letal en el joc interior Jan Vesely i Pero Antic.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut