Rakim Sanders
Rakim Sanders, un dels homes clau del Barça contra el València (FCB)

Un Barça Lassa convincent manté el València a ratlla (63-69)

L'equip de Sito Alonso ha guanyat el primer partit a l'Appart City Cup de Nantes gràcies a la direcció de Pressey, l'empenta de Marc García i la regularitat de Tomic

El FC Barcelona Lassa ha sumat la segona victòria a la pretemporada en derrotar al València Basket en la semifinal de l'Appart City Cup de Nantes. El domini de l'equip de Sito Alonso ha anat del principi al final gràcies a un joc sòlid, que li ha servit per tenir la tranquil·litat necessària per a suportar la reacció del rival en l'últim quart.

El Barça ha arrencat fort, i amb una alta efectivitat ofensiva, especialment per part de Rakim Sanders (6 punts), que ha liderat l'anotació en el primer tram. Al llarg del partit, s'ha aprofitat també de la regularitat d'Ante Tomic (12).

Al València li ha costat entrar en el matx i no ha començat a trobar-se còmode fins al segon quart. La veterania de Llompart i Rafa Martínez li ha permès retallar distàncies per un moment, però no igualar el marcador (25-29, minut 16). A més, e mal percentatge des de la línia de tirs lliures ha tornar a eixamplar la renda blaugrana abans del descans (27-36).

Dirigits amb fluïdesa per Pressey, els catalans encara han ampliat la distància en la represa fins a portar-la als tretze punts, cosa que ha obligat els valencia a un gran esforç per no despenjar-se (40-48, al final del tercer quart).

El conjunt de Txus Vidorreta ha sobreviscut i amb Abalde (8) acceptant la responsabilitat ha arribat a somiar amb guanyar el partit. És aquí on el Barça ha mostrat que també sap resistir. Una cistella de Marc García (10) li ha donat aire per frenar aquest primer intent del València, però el conjunt blaugrana ha arribat per aguantar la segona escomesa del seu rival, ara amb un Will Thomas (14) en ratxa.

García amb un dos més un, Moerman (5) amb un triple llunyà i Pressey (12) des de la línia de tirs lliures han tancat el triomf d'un sòlid Barça.