Rafa López protagonitza una de les jugades ofensives del Barça Lassa davant del Santiago Futsal (@FCBFutsal)
Futbol Sala

El Barça Lassa pateix per imposar-se al Santiago Futsal (2-3), però es posa líder gràcies a l'ensopegada del Movistar Inter davant del Jaén

Amb aquesta victòria, els blaugranes es posen líders a la LNFS, gràcies també a l'ensopegada del Movistar Inter davant del Jaén

Oriol LlachActualitzat

Victòria vital del Barça Lassa davant del Santiago Futsal (2-3) per no perdre pistonada en el pols pel liderat de la LNFS amb el Movistar Inter, i és que, amb aquest resultat, els blaugranes es posen primers gràcies, també, a l'ensopegada del Movistar Inter davant del Jaén (4-7).

El Barça Lassa s'ha avançat en el marcador gràcies a un malentès defensiu que ha acabat amb un gol marcat per Pablo Mel en pròpia porta a la sortida d'un córner servit per Marc Tolrà (1-0).

Però Armando ha empatat amb una canonada llunyana que ha deixat Juanjo sense cap opció a refusar i això que el porter blaugrana, fins al moment, havia protagonitzat diverses intervencions de mèrit (1-1).

Diego Quintela, aquesta temporada amb la samarreta del Barça, ha tornat a desequilibrar el partit perforant la porteria del seu exequip. El jugador, en senyal de respecte cap a la seva antiga afició, no ha celebrat el gol (1-2).

Just abans del descans, Adolfo ha aprofitat una genial assistència de Dyego i ha fet pujar el tercer dels homes d'Andreu Plaza (1-3). El Santiago Futsal, però, no ha abaixat els braços en cap moment, Hugo Sánchez i Catela han tingut ocasions molt clares per equilibrar l'enfrontament, però el gran treball defensiu dels blaugranes ha neutralitzat totes les iniciatives ofensives dels gallecs.

A la represa, els blaugranes han continuat dominant l'enfrontament fins que Sergio González ha vist la segona groga i els d'Andreu Plaza s'han quedat amb un home menys. El Santiago Futsal ha incrementat encara més la pressió, fet que s'ha traduït amb el segon gol d'Armando (2-3).

El Barça Lassa, però, ha sabut resistir les envestides dels gallecs, que, minut a minut, es deixaven dominar per l'ansietat de tenir un jugador més a sobre del parquet, però sense acabar de marcar el gol que podria valer l'empat. A les acaballes, el Santiago Futsal s'ha posat amb porter-jugador per assetjar del tot la porteria blaugrana, però no ha aconseguit evitar la derrota.

El Movistar Inter cau davant del Jaén i cedeix el liderat de la LNFS al Barça Lassa (4-7)

Els madrilenys han caigut davant del Jaén i cedeixen el liderat de la LNFS al Barça Lassa, que es posa a un punt. El Movistar Inter ha començat dominant el partit i, de fet, s'ha avançat en el marcador amb un gol de Ricardinho. Però Dani Martín ha igualat el marcador per part dels andalusos, marcador que poc després ha tornat a desequilibrar Humberto Alves a favor dels madrilenys. A la segona part, el Jaén ha donat un cop de puny a sobre de la taula i, en poc temps, les dianes de 'Chino' i de Francisco Solano han capgirat el marcador (2-3). A partir d'aquest moment, s'han encès totes les alarmes i el Movistar s'ha llençat a l'atac a la desesperada. De ben poc han servit els dos gols que han marcat Daniel i Darlan Lopes i és que el Jaén ha aprofitat que els madrilenys jugaven amb porter jugador per fer encara més sang amb les dianes de 'Chino' i Francisco Solano, de nou. A més, Jordi Campoy i Boyis s'han apuntat a la festa per certificar el 4-7 definitiu.