Griezmann somriu durant l'últim entrenament previ al partit d'aquest vespre al Calderón (EFE)
Lliga de Campions

Un Atlètic de Madrid en un bon moment no es vol deixar sorprendre pel Leicester al Calderón

Els de Simeone confien en la bona ratxa golejadora d'Antoine Griezmann, i busquen aconseguir un bon resultat per a la tornada a Anglaterra davant la revelació del torneig

Sebas GuimActualitzat

L'Atlètic de Madrid manté la il·lusió de continuar endavant i aspirar a guanyar una competició que se li resisteix, tot i que ha estat tres vegades a punt d'aixecar el trofeu. El partit del Calderón contra el Leicester arriba, en teoria, en un bon moment per al conjunt "colchonero", que ha deixat enrere la irregular marxa de fa uns mesos i ara encadena vuit partits sense perdre i ve d'empatar dissabte al Bernabéu. Els de Simeone confien en la bona ratxa golejadora d'Antoine Griezmann, i busquen aconseguir un bon resultat per a la tornada a Anglaterra.

Amb pas ferm, decidit i acompanyat del capità Gabi, així es va presentar el "Cholo" Simeone a la sala de premsa del Calderón. L'Atlètic torna a viure uns quarts de final de la Champions i ho fa amb el convenciment que la concentració serà clau per superar el Leicester. Tothom el considera el rival més feble, però el tècnic argentí no se'n refia. Especialment, pel renaixement que ha tingut una de les seves estrelles, Jamie Vardy. "M'agrada molt com juga, és un davanter potent, dona molta lluita en la sortida de pilota del rival i, òbviament, el fa molt perillós en qualsevol distracció que pugui tenir la nostra part defensiva", va explicar el tècnic artgentí.

L'Atlètic continua amb problemes a la infermeria. Kevin Gameiro va fer una última prova, però segueix sense recuperar-se dels problemes i no va entrar en la convocatòria.

El cap de setmana passat, el Leicester va perdre 4-2 al camp de l'Everton i va posar fi a les sis victòries consecutives que havia encadenat des de l'adeu de Claudio Ranieri. Craig Shakespeare va reservar aquell dia fins a cinc jugadors, però aquest dimecres tots tornaran a ser titulars. I els "foxes" tornaran a la filosofia que els va permetre guanyar la Premier: ordre al darrere i fiblades al davant. Un sistema que a l'Atlètic li resulta familiar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut