Futbol

Un àrbitre portuguès reconeix haver afavorit el Porto en l'època en què Mourinho n'era l'entrenador

A José Mourinho, molt aficionat a criticar els àrbitres, no li farà cap gràcia la confessió que ha fet darrerament un col·legiat portuguès. Aquest reconeix obertament haver afavorit el Porto en l'època en què José Mourinho n'era l'entrenador. Jacinto Peixao -així és com es diu l'àrbitre- ha enregistrat la seva declaració i l'ha penjat a internet perquè tem per la seva vida i la de la seva família.

Actualitzat
Aquesta és la declaració del col·legiat portuguès:

"Em dic Jacinto Peixao, conegut exàrbitre. El que explicaré ho faig amb la intenció que quedi enregistrat per a la posteritat per si de cas a mi o a la meva família ens passa alguna cosa. Benfica-Moreirense, empat a un gol el 29 de febrer del 2004. El Porto es va posar en contacte amb mi perquè influís en el resultat del partit.
Porto-Estela Amadora de la temporada 2003/04. És veritat que el Porto ens va oferir senyoretes, com era habitual, i tal com també va passar en el Porto-Académica de la temporada 2002/03.
És veritat que el Porto em va pagar un viatge a través de l'agència Cosmos el 1998 per anar de vacances al Marroc amb els meus assistents i el també àrbitre Joao Rosa Peniche."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut