Futbol

Un àrbitre de 17 anys perd la melsa per l'agressió d'un jugador, policia de professió

Un jove àrbitre de 17 anys ha perdut la melsa després de l'agressió que va patir per part d'un jugador en el transcurs d'un partit de regional entre els equips valencians Mislata i Los Silos, a Burjassot. El presumpte agressor, que és policia de professió, ha passat a disposició judicial.

Actualitzat
Héctor Giner Tarazón, un jove àrbitre de 17 anys, ha perdut la melsa després de l'agressió que va patir per part d'un jugador en el transcurs d'un partit de regional entre els equips valencians Mislata i Los Silos, a Burjassot. El presumpte agressor, que és policia de professió, ha passat a disposició judicial.

L'àrbitre, resident a València, està ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova, on l'han operat per extreure-li la melsa. La seva evolució és favorable, segons fonts del centre hospitalari.

El presumpte agressor, de 27 anys i membre de la policia, ha passat a disposició judicial després de passar la nit posterior al partit en el calabós de Paterna. Els fets van passar en els darrers minuts del Mislata-Los Silos, quan, després de veure la targeta vermella per protestar, el jugador li va colpejar l'àrbitre. Quan aquest va caure a terra pel cop, el jugador li va donar diverses puntades de peu. El col·legiat va haver de ser evacuat en ambulància.

La policia li ha obert a l'agent un expedient de suspensió provisional de les seves funcions a l'espera de la decisió que prengui el jutge. El Mislata, de la seva banda, l'ha expulsat del club.
Anar al contingut