Futbol

Un aficionat en estat crític després dels incidents entre seguidors russos i anglesos a Marsella

El port vell de Marsella ha sigut l'escenari d'una autèntica batalla campal entre aficionats radicals, amb la presència de 250 gendarmes

Actualitzat

Un seguidor anglès es troba en estat crític després de les baralles multitudinàries que s'han registrat al port de Marsella entre seguidors anglesos i russos, i que han estat reprimits per la policia. Si els actes de violència d'aficionats anglesos en estat d'embriaguesa s'havien produït ja en les hores prèvies, aquest dissabte han trobat la resposta de radicals russos. 

Fins a 250 gendarmes s'han mobilitzat per provar de frenar els seguidors radicals, que han llançat tota mena de projectils contra les forces de l'ordre. 

Enfrontaments durant i després del partit

Els enfrontaments entre aficionats s'han mantingut durant el partit en què els aficionats russos han llançat bengales i petards a la zona on hi havia l'afició anglesa i han provocat avalanxes. I durant la nit pels carrers dels voltants de l'estadi Vélodrome. 

L'últim balaç facilitat per la policia eleva el nombre de ferits a 35 i el de detinguts a 8. Les destrosses en el mobiliari urbà són incomptables. La Federació Anglesa ja ha lamentat el comportament d'alguns dels seus seguidors i també les autoritats russes. "Identificarem els nostres aficionats violents i els castigarem", ha dit Vitaly Mutko, Ministre d'Esports rus, que ha deixat caure part de la responsabilitat en l'organització: "Cal veure si a aquests violents els van vebndre les entrades a les taquilles", diu. 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut