Mourinho, capficat (Foto: EFE)
Futbol

Un aficionat del Madrid denuncia Mourinho per haver-lo agredit en un centre comercial

Mourinho es "baralla" als terrenys de joc i també als centres comercials. Segons publica, "El Mundo", un aficionat del Madrid de Parla ha denunciat el tècnic portuguès per agressió. El motiu és que aquest aficionat li va demanar a Mou de fer-se una foto quan comprava en un centre comercial de Majadahonda. El tècnic del Madrid no ho va voler i li va clavar una puntada de peu al cul.

Actualitzat
Mourinho  "es baralla" als terrenys de joc i també als centres comercials. Segons publica, "El Mundo", un aficionat del Madrid de Parla ha denunciat el tècnic portuguès per agressió. El motiu és que aquest aficionat li va demanar a Mou de fer-se una foto, mentre comprava en un centra comercial de Majadahonda. El tècnic del Madrid no ho va voler i li va clavar una puntada de peu al cul.

Els fets van passar dijous a la tarda. Davant la negativa de Mourinho a fer-se la foto, el denunciant va intentar posar-se davant del portuguès per poder fer la instantània i allí va ser quan Mou li va clavar la puntada de peu al cul.

Fonts del Madrid, asseguren que l'aficionat va insultar Mourinho i que va ser el guardaespatlles del portuguès qui va empènyer el denunciant.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut