Futbol internacional

Un advocat egipci presenta una demanda multimilionària contra Sergio Ramos per lesionar Salah

Segons informa el canal egipci Sada Elbalad, Bassem Wahba demana al capità del Reial Madrid una indemnització per danys i perjudicis de 1.000 milions d'euros per lesionar intencionadament el jugador del Liverpool

Actualitzat

L'advocat egipci Bassem Wahba ha presentat una demanda a la FIFA contra Sergio Ramos, capità del Reial Madrid, per haver lesionat Mohamed Salah a la final de la Champions a Kíev.

Segons informa el canal egipci Sada Elbalad, Bassem Wahba demana a Ramos una indemnització per danys i perjudicis de 1.000 milions d'euros per "lesionar intencionadament Salah, de manera que hauria de ser castigat per les seves accions, ja que va causar dany físic i psicològic al jugador".

Segons algunes versions, el lletrat va decidir actuar en nom de Salah, tot i que Rubén Pons, fisioterapeuta i amic de Salah, va assegurar en declaracions al programa "El Partidazo" de la COPE que l'extrem egipci "no crec que estigui enfadat amb Ramos".

Segons la Federació de Futbol d'Egipte, Salah està rebent tractament a Espanya en l'espatlla lesionada i tant el crac del Liverpool com la seva selecció confien que, encara que arribi just, pugui jugar el Mundial de Rússia 2018.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut