Barça

Última sessió de la setmana, amb treball de recuperació per a Puyol i Jeffren

Guardiola ha tornat a ser el gran absent en la sessió de treball que el Barça ha fet aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un altre cop ha estat Tito Vilanova l'encarregat de donar ordres als sis jugadors del primer equip i als sis futbolistes del filial que han continuat preparant el pròxim partit de Lliga, que disputaran contra l'Hèrcules. Ha estat l'última sessió de la setmana, en la qual han participat Abidal, Maxwell, Keita, Adriano, Pinto i Alves. Aquest últim es concentra aquest divendres amb la selecció brasilera, precisament a la Ciutat Esportiva, i s'ha entrenat aquests tres dies de manera voluntària.

Actualitzat
Mentrestant, tant Carles Puyol com Jeffren han estat fent treball de recuperació de les respectives lesions. La plantilla gaudirà ara de quatre dies de festa i no tornarà a entrenar-se fins dimarts que ve, quan començarà a preparar el compromís de Lliga de dissabte al Camp Nou, davant l'Hèrcules, que es jugarà a les sis de la tarda.

Keita desmenteix Ibra

Qui ha volgut parlar d'Ibrahimovic és Seydou Keita. El migcampista ha tirat per terra els arguments d'Ibra per marxar del Barça. El suec va dir que només havia parlat dues vegades amb Guardiola. Keita tampoc s'ha amagat a l'hora de valorar les declaracions de Mourinho i ha deixat clar que ni ell ni els seus companys de vestidor cauran en les provocacions del tècnic del Reial Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut