NBA

Ty Lawson evita anar a la presó després de ser detingut conduint begut per quarta vegada

El base dels Indiana Pacers tindrà un any de prova per no reincidir en els seus problemes amb l'alcohol si no vol acabar entre reixes

Actualitzat

El base dels Indiana Pacers, Ty Lawson, no entrarà de moment a la presó després de ser detingut conduint sota els efectes de l'alcohol, però ha estat sentenciat a un any de prova. La fiscalia va demanar que Lawson complís un temps a la presó, argumentant que "almenys havia d'estar un mes" darrere de les reixes perquè es tracta de la quarta vegada que és detingut pel mateix motiu. El més recent va ser a Denver, l'any passat.

Lawson va ser detingut dues vegades conduint sota els efectes de l'alcohol al 2015, a Denver i a Los Angeles. Dues detencions prèvies pel mateix motiu, incloent una quan encara no complia l'edat permesa per prendre begudes amb alcohol, no estan comptant en el seu registre. Però el jutge s'ha negat a la petició de la fiscalia i ha acordat amb la defensa que la major part de la primera vegada que es deté a algú per aquest motiu no precisament acaba amb una sentència de presó.

La fiscalia va insistir que Lawson havia de passar temps a la presó perquè la seva conducta no ha canviat, però la jutge Olympia Fay ha replicat que no necessàriament s'ha de sancionar amb presó en les primeres sentències per aquest motiu, però ha advertit Lawson que necessita canviar la seva conducta abans que ell o algú més resulti lesionat.

Anar al contingut