Txus Vidorreta ha estat premiat per la temporada història de l'Iberostar Tenerife (@ACBCOM)
Bàsquet

Txus Vidorreta és escollit millor entrenador de la temporada regular a la Lliga Endesa

L'entrenador bilbaí obté aquest reconeixement en el curs d'una campanya històrica per l'Iberostar Tenerife, que ha finalitzat la fase regular amb 22 victòries, rècord del club canari a la competició

Actualitzat

Txus Vidorreta, tècnic de l'Iberostar Tenerife, ha estat designat per l'Associació Espanyola d'Entrenadors de Bàsquet (AEEB) com el millor de la temporada regular de la Lliga Endesa. Aquesta temporada el procés d'elecció ha tingut en compte els resultats i les votacions d'altres tècnics i membres del Comitè de l'Associació.

L'entrenador bilbaí obté aquest reconeixement en el curs d'una campanya històrica per a l'Iberostar Tenerife, que ha finalitzat la fase regular amb 22 victòries, rècord del club canari a la competició. "És un motiu de satisfacció; un més dins d'una temporada espectacular que estem vivint amb l'Iberostar Tenerife", ha valorat Vidorreta.
   
"Havíem tingut premis col·lectius, com la classificació per a la Copa del Rei, la classificació per al play-off i el títol de la Basketball Champions League; ara em toca aquest reconeixement que m'omple d'orgull. És un reconeixement de la mateixa AEEB i en el que aquest any, per primera vegada, hem votat els entrenadors que estem a la Lliga Endesa", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut