Barça

Txigrinski juga la prèvia de la Champions amb el Xakhtar i es descarta pràcticament el seu fitxatge pel Barça

El Xakhtar Donetsk ha tancat pràcticament qualsevol opció de traspassar el seu central, Dmitro Txigrinski, al Barça. L'equip ucraïnès l'ha fet jugar aquest dimecres al vespre en la prèvia de la Champions contra el Timisoara i, per tant, el jugador ja no podria participar amb el Barça aquesta temporada en la màxima competició continental. El defensa ucraïnès, d'1,90 i 22 anys, era la principal petició de Pep Guardiola per reforçar la defensa blaugrana.

Actualitzat
En canvi, Martín Cáceres és a punt de tancar la seva marxa a la Juventus. Se n'hi anirà cedit un any, i els italians tindran una opció de compra per 12 milions d'euros.

També dirà adéu Alexander Hleb, que ja no va jugar ni un sol minut en la pretemporada a Anglaterra. Hleb se n'anirà també cedit, però a l'Stuttgart alemany, on ja va jugar durant cinc temporades. El fet que no hagi volgut anar a l'Inter obligarà el Barça a pagar 4 milions d'euros més als italians pel traspàs d'Ibrahimovic, però en canvi els alemanys assumiran el cost de la fitxa del bielorús.
Anar al contingut