F1

TV3 transmetrà aquest cap de setmana el Gran Premi de la Xina de F1

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana, amb motiu de la celebració de la cursa del Gran Premi de la Xina, que TV3 retransmetrà diumenge, en directe, des del circuit de Xangai. Aquesta cursa, la tercera que es disputarà del campionat del món del 2012, començarà a les 9.00, hora d'aquí.

Actualitzat
El gran premi, en tot cas, començarà divendres, dia 13, amb els entrenaments lliures, que retransmetrà el canal Esport3, a partir de les 3.55, la primera sessió; i de les 7.55, la segona sessió. També pel canal Esport3, l'endemà, dissabte, s'emetrà la tercera sessió dels entrenaments lliures, a partir de les 4.55.

Dissabte, el gran premi passarà a TV3, a partir de les 7.30, hora de la retransmissió dels entrenaments oficials, que es tornaran a emetre, també per TV3, a partir de les 12.30.

I diumenge, TV3 dedicarà tot el matí a informar de la cursa. A partir de les 7.30 començarà la marató, amb l'emissió del programa "La fórmula". Després, a partir de les 9.00, hi haurà la retransmissió en directe de la cursa, que es tornarà a emetre, a partir de les 11.45.

A més de la retransmissió per les cadenes, totes aquestes proves es podran seguir per internet a través de la web www.esport3.cat.

L'equip de TV3 que retransmetrà aquest Gran Premi de la Xina estarà format per Josep Lluís Merlos, Laia Ferrer, Francesc Latorre i Francesc Rosés, amb els comentaris tècnics de Joan Villadelprat.

A les ja habituals retransmissions simultànies de les proves a través del www.esport3.cat, s'ha afegit la nova pàgina web, que va a càrrec de Francesc Rosés, on s'ofereix tota la informació de què disposa l'equip de motor del Departament d'Esports de TV3. Entre aquesta informació, hi tenen cabuda tot el material de vídeo que produeix l'equip de professionals, les entrevistes senceres als pilots, la secció tècnica del box de Villadelprat, etc.



Anar al contingut