Espanyol

TV3 presenta "Marcats per Tamudo", un documental sobre un dels jugadors més importants de la història de l'Espanyol

A la presentació i posterior projecció del documental a l'Auditori del RCDE Stadium han assistit el jugador de Santa Coloma acompanyat per la seva família i els seus amics més propers

Actualitzat

TV3 ha presentat aquest dimarts "Marcats per Tamudo", un documental que més enllà de repassar les gestes esportives d'un dels jugadors més importants de la història del RCD Espanyol, descobreix el vessant més emotiu i humà de Raúl Tamudo i ret un homenatge a tota una generació de jugadors de l'equip blanc-i-blau.

A la presentació i posterior projecció del documental han assistit el jugador acompanyat per la seva família i els seus amics més propers. La benvinguda ha estat a càrrec de Ramon Robert, conseller delegat del RCD Espanyol: "Benvinguts a l'Auditori. Estem contents de poder presentar aquest documental d'un perico a qui tots estimen. Serà un gran documental per l'esforç, pels recursos i els professionals que ha dedicat TV3. Coneixereu una part nova del Raúl. Jo tinc el plaer de treballar amb ell i és envejable l'amor que té per l'Espanyol. Ho continua fent i té una gran il·lusió".

Després de la projecció del documental, Raúl Tamudo també ha volgut dedicar unes paraules als assistents a l'acte. "Gràcies a tots, a TV3, a tots els que ho han fet possible, perquè m'ho he passat molt bé. Espero que us hagi agradat i que n'hi hagi molts més dedicats a l'Espanyol. M'he emocionat una mica en veure la família i els amics. És divertit i emocionant i no em canso de veure'l. I estic encantat!", ha confessat.

El documental "Marcats per Tamudo" s'emetrà aquest diumenge per TV3 a partir de les 19.50 del vespre. Aquí podeu veure un primer tastet:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut