Bàsquet

TV3 posa en contacte Harden i Dani Alves gràcies a les barbes més famoses del moment

La barba més famosa del bàsquet és a Catalunya. James Harden, campió olímpic a Londres amb la selecció dels Estats Units, és la principal atracció de l'NBA Tour que, aquest cap de setmana, arriba a Salou. La barba de Harden va ser replicada pel blaugrana Dani Alves i tots dos jugadors s'han posat en contacte gràcies a TV3. Per cert, Alves diu que se la tornarà a deixar per ser germà del nord-americà.

Actualitzat
La barba més famosa del bàsquet és a Catalunya. James Harden, campió olímpic a Londres amb la selecció dels Estats Units, és la principal atracció de l'NBA Tour que, aquest cap de setmana, arriba a Salou. La barba de Harden va ser replicada pel blaugrana Dani Alves i tots dos jugadors s'han posat en contacte gràcies a TV3.

Alves i la seva barba

La seva barba apareix en anuncis i en paròdies musicals. Al Barça, li va sortir un competidor, Dani Alves, però a la Supercopa d'Espanya el brasiler ja s'havia afaitat. Harden es mostra decebut per la decisió d'Alves d'afaitar-se. "Per què va decidir afaitar-se? Se'n va cansar?" Alves ho va explicar a TV3, després del partit: "Feia molta calor, per això me l'he tret". Fins i tot hi va haver intercanvi de tuits entre els dos protagonistes arran d'una entrevista feta per TV3.

Alves assegura que se la tornarà a deixar per ser germà de Harden, un jugador popular per la seva barba i amb un gran futur al món del bàsquet.

Harden, una estrella emergent

Barba poblada i posat tranquil tot i els seus 22 anys, aquest diumenge en fa 23. Aquesta ha estat la temporada de James Harden: millor jugador reserva i finalista a l'NBA. Tot culminat amb l'or als Jocs Olímpics. "Ha estat una temporada fantàstica, un estiu fantàstic. Hi havia una gran química, estar amb aquests nois cada dia, Kobe, LeBron (...) va ser molt bo."

La final a Londres, contra una gran selecció espanyola: "L'equip espanyol és increïble. Òbviament destaco els germans Gasol, Serge Ibaka, Navarro, Rudy Fernández... Un equip espectacular."


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut