El duel entre els Mercedes de Hamilton i Rosberg ha estat una constant. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

TV3 i Esport3 faran un ampli seguiment del Gran Premi de Rússia de Fórmula 1

Aquest cap de setmana, la Fórmula 1 arriba per primera vegada al circuit de Sotxi, a Rússia, amb el record encara fresc del greu accident de Jules Bianchi a Suzuka. Però la competició continua i TV3 serà allà per portar-vos tota l'acció en directe.

Actualitzat

Aquest cap de setmana, la Fórmula 1 arriba per primera vegada al circuit de Sotxi, a Rússia. Una cursa marcada pel greu accident que va tenir el pilot de Marussia, Jules Bianchi, a Suzuka i que farà que tots els participants el tinguin al cap.

Però la competició ha de continuar, amb un Lewis Hamilton que es manté com a líder del campionat, després de guanyar al Japó, i un Nico Rosberg que no pensa tirar la tovallola i continuarà competint amb el seu company d'equip per aconseguir la victòria.

Quan només queden quatre curses per finalitzar la temporada, sembla clar que tot està entre els dos pilots de Mercedes, i ja comencen els rumors dels canvis d'escuderia d'alguns pilots, com el cas de Sebastian Vettel. Tot apunta que l'actual campió del món vestirà de vermell la temporada que ve després que Fernando Alonso marxi de Ferrari.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de la Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana a Rússia.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística. La realització serà de Marc Serra, i la producció, de Lluís Palahí.

Els horaris de les emissions del G.P. de Rússia seran els següents:

DIVENDRES 10

  • Esport3 a les 07.55, primera sessió entrenaments lliures
  • Esport3 a les 11.55, segona sessió entrenaments lliures

DISSABTE 11

  • TV3 a les 09.55, tercera sessió entrenaments lliures
  • TV3 a les 12.30, sessió de qualificació
  • Esport3 a les 14.00, "La fórmula" postclassificació
     
  • DIUMENGE 12
  • TV3 11.30, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
  • TV3 a les 13.00, la setzena cursa del Mundial en directe
  • Esport3 a les 14.55, "La fórmula" postcursa
Anar al contingut