Reconeixement

TV3 i Catalunya Ràdio són guardonats als premis de Periodisme Esportiu de la Generalitat

TV3 i Catalunya Ràdio han vist reconeguda la seva feina als premis de Periodisme Esportiu, de la Secretaria General de l'Esport de la Generaliltat. El Departament d'Esports de TV3 ha estat premiat amb dos reportatges: "Ronaldinho. El 10 màgic" i "El somni", que explica la trobada entre Ronaldinho i la Vanesa, una nena sordmuda. La secció d'Esports de Catalunya Ràdio ha rebut el premi en l'apartat Foment de l'Esport com a eina d'integració social en ràdio amb el reportatge "Els nous atletes catalans".

Actualitzat

Aquest dimecres s'han repartit els premis de Periodisme Esportiu, que organitza la Secretaria General de l'Esport de la Generaliltat de Catalunya. En l'edició d'aquest any, el Departament d'Esports de TV3 ha vist reconeguda la seva feina per dos reportatges de prestigi amb un protagonista comú. Un és el reportatge titulat "Ronaldinho. El 10 màgic", on es repassava la figura del crac brasiler, que ha obtingut el premi al millor treball televisiu. En la categoria d'integració i solidaritat, el guardonat ha estat el reportatge "El somni", on s'explicava la relació de Ronaldinho i la Vanesa, una nena sordmuda que va acostar el seu món de silenci al davanter del Barça. 

La secció d'Esports de Catalunya Ràdio ha rebut el premi en l'apartat de Foment de l'Esport com a eina d'integració social en ràdio, pel reportatge "Els nous atletes catalans" emès al programa "Força esports" i elaborat per Marc Negre i Miquel Jario.

Anar al contingut