La Final Four es veurà a TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio.
Bàsquet

TV3 i Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment de la Final Four de l'Eurolliga de bàsquet

TV3 i el canal Esport3 faran una àmplia programació tant divendres 16 de maig com diumenge 18 de maig amb motiu de la Final Four de bàsquet que es disputa al Mediolanum Forum di Assago de Milà.

Actualitzat

TV3 i el canal Esport3 faran una àmplia programació tant divendres 16 de maig com diumenge 18 de maig amb motiu de la Final Four de bàsquet que es disputa al Mediolanum Forum di Assago de Milà.

El canal Esport3 començarà divendres amb la transmissió, a partir de les 18.00, de la primera semifinal, que enfrontarà el CSKA de Moscou amb el Maccabi de Tel Aviv. A partir de les 21.00 arribarà el plat fort de la jornada amb el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. En aquest cas, la segona part es podrà seguir també per TV3.

Diumenge 18 de maig a les 17.00, el canal Esport3 emetrà, en directe, el partit pel tercer i quart llocs i a les 20.00 serà el moment de seguir l'esperada final, que proclamarà vencedor el millor equip europeu. En cas que la jugui el Barça, el partit es podrà seguir per TV3. I si l'equip català no la disputa, es podrà veure pel canal Esport3.

Tots aquests partits tindran unes prèvies completes i els respectius postpartits, que inclouran vídeos, entrevistes i anàlisis. El matx del divendres entre el F. C. Barcelona i el Reial Madrid inclourà, a més, un plató de suport per analitzar tot el que passi, amb la presència d'un entrenador de prestigi, com és Jaume Ponsarnau, i el jugador Jordi Trias, que va formar part del Barcelona campió d'Europa a París l'any 2010.

Els comentaris seran de la tripleta habitual, formada per Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

A més, hi haurà informació constant amb les imatges més actuals en tots els "Telenotícies", al canal 324 i a tots els programes d'Esport3.

CATALUNYA RÀDIO

Per la seva banda, Catalunya Ràdio transmetrà el partit de semifinals entre el F. C. Barcelona i el Reial Madrid. La connexió amb Milà serà a partir de les 20.00 i el partit començarà a les 21.00.

El programa especial acabarà després de sentir tots els protagonistes, al voltant de dos quarts de dotze de la nit. Després es farà una tertúlia a "El club de la mitjanit", amb Pere Escobar.

Si el Barça guanyés el Madrid, Catalunya Ràdio també farà la transmissió de la final de l'Eurolliga, diumenge a partir de les 20.00. En aquest cas, el Barça hauria de jugar contra el guanyador del partit entre CSKA de Moscou i el Maccabi de Tel Aviv.

Les transmissions aniran a càrrec dels enviats especials Ernest Macià i Xevi Soler, amb els comentaris de Rafa Jofresa i Carme Lluveras.

Tots ells, des d'avui i fins diumenge, en cas d'arribar a la final, intervindran en els programes d'esports de Catalunya Ràdio, en els blocs d'esports de Catalunya Informació i en el programa "El suplement".

Anar al contingut