Futbol

TV3 ha sortejat 80 entrades per anar a la final de la Lliga de Campions

Televisió de Catalunya ha sortejat 80 entrades per anar a la final de la Lliga de Campions que el Barça i l'Arsenal jugaran el 17 de maig a París. Ho ha fet en el programa "Futbol-int". Tal com ha explicat el cap d'esports, Pere Escobar, el sorteig es farà entre tots els correus electrònics que s'han rebut durant el programa. El sorteig consta de 70 entrades amb viatge d'anada el dia 16 al matí i tornada el 18 també el matí -amb un cost de 500 euros-, i 10 entrades més -per 60 euros-, però aquestes sense viatge. El resultat del sorteig es farà públic dijous.

Actualitzat

La Televisió de Catalunya s'ha apuntat a la caravana de mitjans de comunicació que cobriran la final de la Lliga de Campions que es jugarà el pròxim 17 de maig a París.

El cap d'Esports d'aquesta casa ho ha anunciat a l'inici del programa "Futbol-int" que presenten Joan Valls i Pere Ger. El sorteig és de 80 entrades per anar a la final de la Champions. D'aquestes, n'hi ha dos paquets. Un de 70 entrades amb viatge d'anada i tornada a la capital francesa amb un cost de 500 euros -60 de l'entrada i 440 del vol xàrter- i un altre, de 10 entrades sense viatge amb un cost de 60 euros.

Els espectadors del programa del 33 han tingut temps durant l'emissió del programa per enviar un correu electrònic per aconseguir anar a París. El sorteig el farà dimecres un notari i dijous es farà pública la llista d'afortunats.

Anar al contingut