Futbol

TV3 capta el moment en què Guardiola torna als Estats Units, on passarà el Cap d'Any

Una càmera de TV3 ha estat testimoni a l'aeroport del Prat del moment en què Pep Guardiola i la seva familia agafaven un avió per tornar a Nova York, on passaran el Cap d'Any. L'extècnic del Barça va arribar fa una setmana a Catalunya, on ha celebrat el Nadal i on ha visitat alguns amics, entre ells Tito Vilanova, convalescent de l'operació. Segons sembla, podria haver-los comunicat on entrenarà la temporada que ve. Tot apunta a Anglaterra.

Actualitzat
Una càmera de TV3 ha estat testimoni a l'aeroport del Prat del moment en què Pep Guardiola i la seva familia agafaven un avió per tornar a Nova York, on passaran el Cap d'Any. L'extècnic del Barça va arribar fa una setmana a Catalunya, on ha celebrat el Nadal i on ha visitat alguns amics, entre ells Tito Vilanova, convalescent de l'operació.

Guardiola també hauria aprofitat l'estada a casa nostra per comunicar al seu cercle més pròxim la seva decisió de cara a la temporada que ve. Sembla que l'elecció del club que pot entrenar és un d'aquests tres: el Chelsea, el Manchester City de Txiki Begiristain i Ferran Soriano o el Manchester United.  
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut