Els tunisians han celebrat la seva primera victòria al Mundial (Foto: EFE)
Handbol

Tunísia sorprèn Alemanya (25-23) a la segona jornada del grup B del Mundial d'handbol

Tercera jornada del Mundial d'handbol i segona del grup A a Granollers. Tunísia, que ahir ja va donar molts problemes a França, ha guanyat de forma sorprenent Alemanya (25-23). També en aquest grup, en el duel sud-americà, el Brasil ha superat l'Argentina (24-20). L'últim partit d'aquesta seu és el França-Montenegro, que ha acabat amb clara victòria francesa per 32-20.

Actualitzat
Tercera jornada del Mundial d'handbol i segona del grup A a Granollers. Tunísia, que aquest dissabte ja va donar molts problemes a França, ha guanyat de forma sorprenent Alemanya (25-23). També en aquest grup, en el duel sud-americà, el Brasil ha superat l'Argentina (24-20). L'últim partit d'aquesta seu és el França-Montenegro, que ha acabat amb clara victòria francesa per 32-20. Amb aquest triomf, el conjunt de Claude Omesta és líder en solitari del grup.

L'efervescent Tunísia ha derrotat aquesta tarda Alemanya (25-23) en un trepidant partit que s'ha resolt en els últims segons i que iguala al màxim aquest grup A del Mundial d'handbol. Liderats per un espectacular Magaiez sota pals —millor jugador del partit amb 16 parades— i el poder golejador de Jallouz i Bannour, els tunisians han dominat durant tot el matx. Alemanya, tot i no entregar-se fins al final, s'ha vist superada pel joc dinàmic dels africans.

En la victòria del Brasil ha estat clau l'efectivitat en el llançament del jugador Fernando José Pacheco, amb 8 gols en 11 llançaments. És el primer triomf dels brasilers a la competició.

A Sevilla, en el grup B, Islàndia ha passat per sobre de Xile (38-22) i ha aconseguit la primera victòria. I Macedònia ha sumat el segon triomf després de derrotar Qatar (34-30).

La pròxima jornada del grup A, a Granollers, es juga aquest dimarts amb tres partits més: Alemanya-Argentina (18.15), Tunísia-Montenegro (16.00) i França-Brasil (20.45). Tots es podran veure en directe a través de la web d'Esport3 i de la seva app per a mòbil.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut