Barça

Troben mort al seu domicili l'exjugador del Barça i l'Atlètic de Madrid Juanjo Enríquez

El central madrileny va debutar a Primera Divisió amb el Salamanca la temporada 1974-75 i després va jugar dues temporades de blaugrana a les ordres del tècnic holandès Rinus Michels

Actualitzat

Juan José Enríquez, "Juanjo", exjugador del FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid, entre altres equips, ha estat trobat mort pels bombers al seu domicili de l'Esparragal (Múrcia), alertats pels veïns davant la pudor que es desprenia de la casa. A les 16.48, el telèfon d'Emergències va rebre una trucada d'un veí de la zona, alertat per l'intens olor que es desprenia de l'habitatge.
 
Els bombers han confirmat a EFE que van entrar pel balcó a l'habitatge i van trobar al bany el cadàver de l'exjugador i exentrenador madrileny, de 64 anys, que sembla que no presentava signes de violència.
 
La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les investigacions sobre la mort de Juanjo, que va debutar en Primera Divisió amb el Salamanca, jugant com a central, en la temporada 1974-75. Del Salamanca va passar al Barcelona, on va jugar dues temporades a les ordres del tècnic holandès Rinus Michels. Després va fitxar pel Recreativo i després va jugar tres temporades a l'Atlètic de Madrid.
 
Va acabar la seva carrera com a jugador al Lorca i al Cieza i després va començar a treballar com a entrenador al Conquense, Granada, Getafe, Ciutat de Múrcia i Águilas.

Anar al contingut