Steven De Jongh, en una imatge d'arxiu (Foto: @stevendejongh)
Ciclisme

Trobat inconscient a Girona el director esportiu de l'equip ciclista Trek-Segafredo

El director de l'equip ciclista Trek-Segafredo havia desaparegut aquest dilluns al matí a la zona de les Gavarres i els bombers l'han localitzat inconscient

Actualitzat

La dona de Steven De Jongh, exciclista professional i actual director de l'equip de màxima categoria Trek-Segafredo, ha alertat de la desaparició del seu marit després d'una excursió en bicicleta. Segons les dades de localització de l'aplicació Strava, l'última referència de De Jongh el situava a la carretera de la Ganga, a la zona de les Gavarres.

A primera hora de la tarda, els bombers han començat la recerca per la zona i gràcies a l'helicòpter l'han trobat inconscient a pocs quilòmetres d'on se li havia perdut la pista. La mateixa dona de De Jongh ha confirmat que el director respirava i tenia pols en el moment en què ha estat localitzat.  Finalment bones notícies per a De Jongh, que ja ha estat donat d'alta després de ser examinant i recuperat a l'hospital.

De Jongh, que es trobava passant uns dies a Calonge, va ser ciclista professional entre 1996 i 2009. Amb 36 anys va penjar la bicicleta per passar a treballar des dels despatxos, primer a l'equip SKY i actualment com a director esportiu de Trek-Segafredo, equip de categoria World Tour. 

Anar al contingut