Futbol sala

Triomf vital del Catgas Santa Coloma davant el Peníscola (3-4) que l'apropa a la Copa

Els de Xavi Passarrius han fet un pas important per disputar la Copa d'Espanya, després de guanyar el Peníscola, un rival directe, amb gols de Salgado, Adolfo i Rafa López

El Catgas Santa Coloma ha guanyat aquest dissabte el partit de Lliga contra el Peníscola (3-4). Aquest ha estat un triomf vital pels de Xavi Passarrius que cada cop están més a prop de disputar la Copa d'Espanya, un dels seus objectius. El Peñíscola és un dels reivals directes dels de Santa Coloma, i amb aquesta derrota s'allunya del torneig de Copa.

Dani Salgado, que ha marcat dos gols, i Adolfo i Rafa López, que n'han fet un per barba, han aconseguit que el Santa Coloma se situï en sisena posició amb 21 punts.

Adolfo ha estat l'encarregat d'obrir el marcador pels de Passarrius al minut 18, però el Peñiscola ha empatat (1-1) gràcies a Martel; Rafa López ha tornat a avançar el seu equip en el marcador (1-2) però Javi Alonso ha tornat a deixar el resultat en taules al descans (2-2). A la repressa, Martel ha posat per primer cop el Peníscola per davant en el marcador, però un vital Dani Salgado, amb dos gols consecutius, ha donat la victòria als de Santa Coloma (3-4).