Chris Singleton ha estat el màxim anotador dels blaugranes amb 20 punts. (@FCBbasket)

Triomf de caràcter del Barça Lassa a la Fonteta (85-86)

Els homes de Pesic han aconseguit imposar-se a la Fonteta amb un gran partit de Chris Singleton, que ha acabat amb 20 punts

Abundi BorderaActualitzat

El Barça Lassa ha aconseguit una victòria de caràcter davant el València Basket a la Fonteta en un partit que ha dominat en tot moment en el marcador (85-86).

L'equip de Svetislav Pesic ha començat el duel endollat, amb molta intensitat en defensa. Amb Pangos dirigint el joc i Tomic dominant sota el cèrcol, el Barça Lassa ha aconseguit una renda d'11 punts que ha deixat escapar abans d'acabar el primer període amb un parcial de 16 a 4 (23-22).

Però la dinàmica del partit ha canviat de nou quan Jaka Blazic ha entrat al camp. El jugador eslovè ha aportat molta intensitat a l'equip blaugrana, que ha tornat a recuperar l'avantatge en el marcador i marxava al descans 8 punts amunt (35-43).

El Barça se sentia còmode, recolzant-se sobre un Chris Singleton que s'ha convertit en el màxim anotador del conjunt de Pesic amb 20 punts i que només ha trobat resposta en Matt Thomas, que ha acabat amb 27, en un València gris des del tir exterior. Al final del tercer període, els blaugranes anaven 3 amunt (60-63).

En l'últim quart, Blazic ha contagiat tot l'equip amb la seva intensitat i, tot i que els locals han posat emoció els últims instants passant del -7 al -1, els blaugranes han aconseguit tancar el partit (85-86).

Amb aquesta, ja són cinc victòries consecutives dels blaugranes, que encara no coneixen la derrota a la Lliga i seguiran líders una jornada més empatats amb el Reial Madrid.