El Dakar ha donat el tret de sortida a la ciutat de Buenos Aires.
Motor

Tret de sortida al Ral·li Dakar des de Buenos Aires amb Nani Roma i Marc Coma com a principals favorits

La primera etapa del Ral·li Dakar ha començat aquest diumenge. Els més de 400 participants han sortit de Buenos Aires i es dirigeixen a Villa Carlos Paz, un total de 838 quilòmetres

Actualitzat

La primera etapa del Ral·li Dakar ha començat aquest diumenge. Els més de 400 participants han sortit de Buenos Aires i es dirigeixen a Villa Carlos Paz, un total de 838 quilòmetres.

Els més de 400 participants del Ral·li Dakar van passar ahir les verificacions tècniques i administratives i a partir d'ara toca donar gas. Després de la presortida des de la capital argentina, on milers de persones ja han sentit els motors i han pogut veure el pilots ha començat la cursa amb una primera etapa que ha sortit de Buenos Aires i arribarà a Villa Carlos Paz. Un total de 838 quilòmetres, dels quals 663 són d'enllaç i 175 de cronometrats. L'enllaç el faran els pilots majoritariament per carretera. Tot i que és el primer dia i l'etapa és tranquil·la, amb aquesta distància ja es pot començar a veure el potencial d'alguns equips.

Nani Roma, en cotxes, i Marc Coma, en motos, són els principals favorits disposats a defensar els títols que van guanyar l'any passat.  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut