Segona

Tres gols de l'Elx a la primera meitat trenquen la ratxa del Barça B al Martínez Valero (3-0)

Una pèssima primera part ha condemnat el filial blaugrana al Martínez Valero. Els d'Eusebio han encaixat tres gols en els primers trenta-cinc minuts de joc i han vist com se'ls trencava la ratxa d'imbatibilitat de les últimes set jornades. El danès Bille ha obert el marcador als cinc minuts, i a la mitja hora ha fet el segon. En ple desconcert blaugrana, Edu Albacar ha sentenciat el matx amb el tercer gol dels locals pocs minuts després. Els d'Eusebio no han tingut el dia i no han xutat entre els tres pals fins al minut 51, quan Rafinha ha xutat una falta que ha aturat el porter de l'Elx.

El filial blaugrana, amb cinc triomfs i dos empats en les set últimes jornades visitava el Martínez Valero amb la intenció de seguir escalant posicions a la Lliga. Però l'Elx, tercer classificat i amb aspiracions d'ascens, ha començat a encarrilar el duel amb un matiner gol del danès Nicki Bille al minut 5. La zona de creació del Barça B al mig del camp, amb Dos Santos, Sergi Roberto i Rafinha, no ha trobat en cap moment el seu joc i, amb l'equip desconnectat, l'Elx no ha tingut pietat. Al 30 de joc, novament Bille ha perforat la porteria de Masi en aprofitar una badada de la defensa del Barça. I en plena crisi i desconcert dels jugadors d'Eusebio, cinc minuts més tard Edu Albacar ha fet el tercer. Els locals fins i tot han hagut de superar la lesió de dos dels seus jugadors, que han hagut de ser substituïts durant aquesta primera meitat.

A la segona part, l'equip d'Eusebio ha millorat el to de joc, però amb experiència, l'Elx no s'ha deixat sorprendre. Amb un xut de Rafinha de falta, el Barça ha obert el compte d'oportunitats entre els tres pals. Era el minut 51, una bona mostra del poc bagatge ofensiu que ha demostrat l'equip d'Eusebio durant tot l'enfrontament. L'Elx ha seguit creant perill amb ràpids contraatacs, i el partit ja no ha tingut més moviments en el marcador.