Imatge del local on van passar els incidents, amb la presència dels serveis sanitaris (@eldesmarque_sfc)
Futbol

Tres ferits en una baralla entre seguidors del Sevilla i la Juventus

Els incidents van passar en un bar del centre de la capital andalusa, on hi havia una vintena de seguidors del Sevilla i alguns aficionats italians

Marc BéjarActualitzat

Nou episodi de violència entre ultres en la prèvia d'un partit de Champions. Aquest cop, els incidents han tingut lloc en ple centre de Sevilla, on seguidors radicals de l'equip andalús i alguns aficionats de la Juventus han protagonitzat un altercat durant la nit d'aquest dilluns. Els fets han deixat tres ferits, dos de l'equip de Torí i un aficionat del grup dels Biris, sector més extremista del Sánchez Pizjuán.

Un dels aficionats de la Juventus, de nacionalitat belga, va haver de ser hospitalitzat i operat per ferides al tòrax i la cama, tot i que es desconeix com es van produir els talls. El seguidor segueix ingressat a l'hospital Virgen del Rocío de la capital andalusa, prop del lloc dels fets. L'enfrontament va desencadenar-se en un bar de la zona, on coincidien una vintena de seguidors sevillistes coneguts com els biris, i aficionats de l'equip italià.

Malgrat la ràpida aparició dels cossos de seguretat, la policia encara no ha detingut cap dels implicats, tot i que assegura que segueix investigant per aclarir els fets.



   

Anar al contingut