Lliga de Campions

Treballada primera victòria del Sevilla a la Champions davant de l'Olympique de Lió (1-0)

Els de Jorge Sampaoli no ho han tingut gens fàcil per poder oferir la victòria al Sánchez Pizjuán

Actualitzat

Sevilla-Olympique de Lió (1-0)

El Sevilla ha hagut de treballar de valent per aconseguir la primera victòria a la Lliga de Campions. Ha estat davant de l'Olympique de Lió per la mínima amb gol de Ben Yedder que ha rematat de cap una assistència, també de cap, de Vietto.

El davanter argentí no ha tingut la nit i és que li han anul·lat un gol i ha fallat un penal enviant la pilota directament a la graderia.

L'altre nom destacat de la jornada ha estat el de Sergio Rico, el porter dels andalusos que, amb diverses intervencions de molt mèrit, ha afavorit que el Sevilla regalés la primera victòria en competició europea a la seva afició al Sánchez Pizjuán.

Mònaco-Leverkusen (1-1)

Partit molt igualat, Chicharito Hernández ha obert el marcador per als alemanys amb una rematada de cap fruit d'un salt impressionant. Però Glik, a les acaballes del temps afegit, al minut 94, ha empatat el partit i ha fet embogir l'afició que hi havia l'estadi Lluis II del Principat.

CSKA Moscou-Tottenham (0-1)

Primera victòria dels de Mauricio Pochettino a la Lliga de Campions. Un solitari gol del sud-coreà Son ha estat suficient per imposar-se un espès CSKA de Moscou.

Sporting de Portugal – Legia (2-0)

Els portuguesos podrien haver fet sang amb un dels equips més febles de la fase de grups de la Champions. Al final, tot ha quedat amb un discret 2-0, amb gols de Ruiz i Dost a la primera part.

Copenhaguen-Club Bruges (4-0)

Un dels partits amb els gols més vistosos de la jornada. Denswill ha obert el marcador amb un gol en pròpia porta intentant refusar la pilota ha afusellat la seva pròpia porteria davant de la mirada incrèdula dels seus companys.

El porter del Bruges, Butelle, ha aturat un penal a Augustinsson i això ha omplert d'esperances als belgues fins que, minuts després, Delaney ha fet un gol increïble amb una canonada entre l'àrea i el mig del camp, una pilota perfectament col·locada a l'escaire davant la mirada impotent del porter.

Santander s'ha sumat a la festa transformant el tercer amb una rematada al primer toc a la sortida d'un córner i Jorgensen, en el temps afegit, ha posat la cirereta a una de les nits més dolces del Copenhaguen en competició europea.

Leicester-Porto (1-0)

El Leicester de Claudio Ranieri continua vivint el seu conte de fades particular i és que ja porta dues victòries en dues jornades de competició a la Lliga de Campions. Els anglesos han superat per la mínima amb una rematada de cap de Slimani que ha culminat una magistral centrada de Mahrez. Amb aquest resultat, el Leicester suma sis punts i és líder del grup en solitari.

Dinamo de Zagreb-Juventus (0-4)

Els italians han gaudit d'un partit molt plàcid i és que tot els ha sortit bé, Pjanic ha inaugurat el marcador rematant sense oposició un mal refús del porter croat.

Poc després, l'argentí Higuaín ha recollit una pilota molt llarga que ha superat tots els defensors i, tot sol ha afusellat la porteria.

Dybala ha protagonitzat un dels gols més brillants de la jornada, genial xut des de fora l'àrea i pilota a la xarxa.

Finalment, a les acaballes del partit, l'exblaugrana Dani Alves ha xutat una falta directa que ha rebotat a la tanca i posteriorment al mateix porter croat abans la pilota no superés la línia de gol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut