Travis Pastrana torna als ral·lis amb el Subaru WRX STI 2014. (Foto: autoweek.com)
Automobilisme

Travis Pastrana torna al món dels ral·lis de la mà de Subaru

Travis Pastrana va decidir deixar la NASCAR i també es va quedar sense equip en el Global Rallycross Championship el passat novembre com a conseqüència de les lesions i dels pobres resultats assolits. Pastrana, però, ha decidit tornar als seus orígens, el món dels ral·lis, i ha fitxat per Subaru of America.

Actualitzat

Travis Pastrana es va quedar sense equip en el Global Rallycross Championship i també va decidir deixar la NASCAR el passat novembre com a conseqüència de les lesions i dels pobres resultats assolits. Pastrana, però, ha decidit tornar als seus orígens, el món dels ral·lis, i ha fitxat per Subaru of America.

Travis, campió de 2006 a 2009 del Ral·li Amèrica, formarà equip amb el vigent campió i quíntuple guanyador del Campionat Nacional nord-americà, David Higgins. El pilot de l'Illa de Man debutarà en la primera prova del campionat (Atlanta) amb l'únic objectiu de defensar el seu títol, mentre que Travis haurà d'esperar fins a la segona cita, el 100 Acre Wood Ral·li, a finals de febrer.

Tots dos pilots competiran al volant del Subaru Impreza WRX STI 2014, preparats i abastits per l'equip Vermont Sportscar, que farà el mateix amb les unitats de la marca nipona que disputen el GRC. Precisament, Pastrana participarà en el Campionat de rallycross nord-americà, únicament en els X Games, el proper mes de juny. S'espera que l'acabat de presentar WRX STI 2015 sigui utilitzat per l'equip més endavant, aquesta mateixa temporada.

Anar al contingut