Barça

Touré Yaya s'allunya del Barça i el seu futur s'acosta al Manchester City

Touré Yaya podria jugar la temporada vinent al Manchester City. El secretari tècnic del Barça, Txiki Begiristain, s'ha reunit aquest divendres amb els emissaris del club anglès per iniciar uns contactes que podrien acabar amb el traspàs del migcampista ivorià. En principi el Barça compta amb Touré, si bé al club blaugrana estarien disposats a escoltar propostes en el cas que el jugador no acceptés el seu rol dins l'equip i decidís marxar. Altres clubs anglesos com el Chelsea i el Manchester United també estan pendents del futur de l'africà.

Actualitzat
Touré ha estat una peça fonamental al FC Barcelona des que va arribar-hi el 2007 procedent del Mònaco, però sembla que no acaba de pair una menor presència en l'equip blaugrana, tal com s'ha vist aquesta temporada. L'eclosió de Sergio Busquets i les preferències de Guardiola per al migcampista de Badia han restat protagonisme a l'ivorià, i és per això que no es descarta un canvi d'aires del jugador. 

El Chelsea ha estat un dels primers clubs interessats a fitxar Touré, però sembla que ara és el Manchester City qui més està insistint en la seva contractació. Representants del club anglès s'han reunit aquest divendres a Barcelona amb Txiki Begiristain i Raül Sanllehí per parlar de Touré. El Barça ha deixat clar que si el jugador es troba a disgust i l'oferta és interessant es podrien obrir negociacions.

El club blaugrana, però, només està disposat a escoltar propostes que girin al voltant dels 30 milions d'euros. En cas que les negociacions no arribessin a bon port, Touré continuaria la temporada que ve al club i no viatjaria al City, on, precisament, juga el seu germà Kolo Touré.

Un altre jugador pel qual han preguntat els representants del City ha estat Ibrahimovic, que ja va treballar a les ordres de Mancini a l'Inter. El Barça, malgrat tot, només vendria el davanter suec si recupera els diners que en va pagar l'estiu passat i l'equip anglès es fes càrrec de la seva elevada fitxa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut