El jugador ha passejat el trofeu de la Champions des d'un tot terreny. (Foto: Reuters)
El jugador ha passejat el trofeu de la Champions des d'un tot terreny. (Foto: Reuters)
Barça

Touré Yaya, rebut com un heroi al seu país, on ha passejat la Copa d'Europa només d'arribar

El jugador del Barça Touré Yaya ha estat rebut a la Costa d'Ivori com un autèntic heroi. El blaugrana ha anat al seu país portant a l'equipatge la Copa d'Europa aconseguida per l'equip a Roma. L'acollida dels seus compatriotes ha estat multitudinària i el blaugrana, fins i tot, ha estat rebut pel president del país. Aquesta, però, no és l'única parada turística que farà el trofeu.

Actualitzat
El fenomen de la globalització té en el futbol un dels màxims exponents. Només així s'entenen celebracions espontànies com les que s'han viscut pels carrers d'Abidjan, l'antiga capital de la Costa d'Ivori, a l'Àfrica occidental. L'arribada del blaugrana Touré Yaya, un dels seus conciutadans més famosos, ha aixecat passions. El Barça no ha desaprofitat l'ocasió per ampliar la seva imatge de marca i ha deixat a Touré el trofeu de la Champions, que el jugador ha passejat des d'un tot terreny davant les corredisses d'alguns compatriotes.

Touré no és l'única referència blaugrana. Messi i Iniesta han estat els altres dos noms corejats en aquesta celebració tan especial. Touré Yaya ha viatjat a la Costa d'Ivori per incorporar-se a la seva selecció, que els dies 7 i 20 de juny jugarà dos partits de classificació per al mundial 2010, contra Guinea i Burkina Faso.
Anar al contingut