Espanyol

Tots els jugadors de l'Espanyol coincideixen que Aguirre ha de renovar

Tots els jugadors de l'Espanyol coincideixen a dir que volen la continuïtat del tècnic. Avui ha estat Diego Colotto qui ha expressat que no entén un Espanyol sense Javier Aguirre. La renovació es podria tancar aquesta setmana. Mentrestant, Héctor Moreno, Stuani i Petrov han sortit "tocats" de la sessió d'avui.

Actualitzat
Entrenament accidentat avui de l'Espanyol, en la sessió que serveix per preparar el partit que diumenge l'enfrontarà al Deportivo de la Corunya a l'estadi de Riazor.

Stuani ha arribat amb una sobrecàrrega al quàdriceps esquerre, i ja no s'ha entrenat. Petrov s'ha retirat de la sessió amb un problema a l'espatlla, mentre que Héctor Moreno, amb una distenció a l'abductor de la cama dreta, tampoc ha acabat l'entrenament. En principi, aquests jugadors no perillen de cara al proper partit, tot i que les diferents proves mèdiques donaran més detalls de les seves molèsties.

Qui sí que són baixa segura per jugar a Riazor són Víctor Sánchez, Juan Forlín i Joan Capdevila, tots sancionats.

Pel que fa a la continuïtat del tècnic, tots els jugadors tenen molt clar que volen que segueixi. Avui ha estat Diego Colotto qui ha expressat que no entén un Espanyol sense Javier Aguirre. La renovació es podria tancar aquesta setmana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut