Wissam Ben Yedder (3) i Sarabia, han estat els protagonistes del Sevilla (EFE)

Tots els gols de Primera divisió

Tota l'actualitat i els gols de la jornada de Primera divisió

El Sevilla, tan sols uns dies després de sucumbir amb claredat al Santiago Bernabéu a la Copa del Rei, ha ressucitat a Anoeta i amb un triplet del francès Wissam Ben Yedder i un gol de Sarabia ha golejat la Reial Societat (0-4). Amb aquesta victòria se situa provisionalment en la segona plaça de La Lliga, després del Madrid i per sobre del FC Barcelona, que té pendent el partit de diumenge contra el Vila-real.

L'Atlètic trenca el gel a Ipurua

L'Atlètic de Madrid s'ha imposat aquest dissabte a l'Eibar (0-2) gràcies als gols de Saúl –gol molt protestat per fora de joc– i Griezmann en la segona part en un partit en què els matalassers han anat de menys a més i en què han desplegat el seu estil més reconeixible: forts al darrere per aprofitar les ocasions de contraatac. El desplegament dels de Simeone ha estat especialment meritori, atès que part del terreny d'Ipurua estava glaçat. Els tres punts tornen l'atlètic a la quarta plaça de la Lliga, amb permís del que el Vila-real pugui fer aquest diumenge contra el Barça.

L'Sporting torna a perdre

La UD Las Palmas s'ha emportat els tres punts davant d'un Sporting que no troba la manera de guanyar. El Zhar, al minut 54, ha marcat per l'equip canari l'únic gol del partit. Els locals no han pogut fer més gols gràcies a la bona acutació  del porter de l'Sporting, el "Pichu" Cuéllar. Amb aquesta nova derrota el conjunt asturià continua enfonsat en la classificació i la situació d'Abelardo cada vegada és més complicada.

El Betis es desencalla a la segona part

El Betis ha resolt en la segona part el compromís davant el Leganés al Benito Villamarín . Després d'un inici espès, Rubén Castro ha desencallat el seu equip al minut 51, i Cristiano Piccini ha fet el gol de la sentència a les acaballes, al 84. Així, el conjunt andalús estrena l'any amb una victòria que l'allunya més de la zona de descens. És 14è, a nou punts del perill. En canvi, el Leganés s'hi queda a prop: 16è, a només quatre.

El Celta tomba el Màlaga amb comoditat (3-1)

Els gallecs no podien començar el partit de la millor manera: Golàs al minut 7 marca de la casa de Iago Aspas, que ha rebut una passada en profunditat de Marcelo Díaz i ha superat Kameni amb un xut imparable a boca de canó. Onzè gol del davanter del Celta amb el que empata en dianes amb Cristiano Ronaldo i es posa a només una de Leo Messi i Luis Suárez.

El Màlaga ha intentat reaccionar però, ja a la segona part, Daniel Wass, primer i després Andreu Fontàs han sentenciat amb el segon i el tercer gol del Celta de Vigo. Amb un resultat tan advers, els malaguenys han replegat files per evitar que la derrota acabés en desastre, però en els darrers minuts encara han tingut una alegria quan Wass ha marcat en pròpia porta el gol de l'honor dels andalusos.