Tots els gols de la Primera Divisió

Repassa tots els gols de la jornada 33 de la Primera Divisió

En el partit que tancava la jornada 33 de Lliga l'Athletic de Bilbao ha derrotat l'Eibar per 0 a 1 gràcies a un gol de Raúl García en el minut 94. El porter Yoel ha fet una gran aturada al xut de falta de Beñat, però el migcampista de l'Athletic ha recollit el seu rebuig per marcar de volea. L'Eibar havia resistit amb 10 jugadors des del minut 56 després que Escalante veiés una targeta vermella directa per una entrada sobre Iker Muniain. Amb els 3 punts que ha sumat, l'equip que entrena Ernesto Valverde s'ha situat sisè de la Lliga amb 56 punts, 7 punts més que un Espanyol que encara lluita per arribar a aquesta posició, l'última que dona dret a jugar la Lliga Europa si no és que el Barça guanya la Copa del Rei. En aquest cas el setè, ara la Reial Societat amb 55 punts, també disputaria la segona competició europea.

Empat amb polèmica de l'Alabès

Las Palmas i L'Alabès han empatat a un gol en un partit carregat de polèmica. Prince Boateng ha avançat als locals amb un gran gol a a la vora del descans. Però a la segona part, Ibai Gómez, amb Deyverson en fora de joc en la trajectòria del seu xut, ha igualat el matx. Els dos equips continuen en la zona mitja de la classificació.

El Celta paga el desgast d'Europa

El Betis ha aprofitat la ressaca europea del Celta, que aquesta setmana es va classificar per les semifinals de la Lliga Europa, i s'ha endut els 3 punts de Balaídos gràcies a un gol de cap de Brasanac en el minut 54 (0-1). El tècnic Eduardo Berizzo ha donat descans a alguns dels seus titulars habituals i els seus substituts no han mantingut el nivell. Aquest resultat permet als andalusos donar gairebé per assegurada la seva permanència a Primera una temporada més mentre que allunya de forma pràcticament definitiva els gallecs de les posicions que el permetrien tornar a jugar a Europa la propera temporada.

La Reial Societat continua pensant en Europa

La Reial Societat es manté en la lluita per jugar la Lliga Europa la propera temporada gràcies a la seva ajustada victòria davant del Deportivo per 1 a 0. La primera ocasió dels bascos ha arribat només 12 segons després de l'inici del matx, però el gol no s'ha produït fins el minut 27, amb una bona rematada de cap de Willian Jose (11 gols aquesta temporada).

Bakambu imita Maradona i Messi

El Vila-real ha superat el Leganés en el temps afegit amb un gol amb la mà de Bakambu (2-1). Els locals s'havien avançat en el minut 68 amb un gol de Bakambu després d'una assistència de Roberto Soldado. En el minut 89, Guerrero ha firmat l'empat per als madrilenys. I quan semblava que el marcador ja no es tornaria a moure, ha aparegut la mà del davanter africà per donar els tres punts als seus. Amb aquest resultat, el Vila-real consolida les seves opcions de jugar la Lliga Europa la propera temporada, mentre que el Leganés segueix sense allunyar-se d'una zona de descens massa propera per als seus interessos.

L'Sporting deixa mig sentenciat l'Osasuna

L'Sporting ha aconseguit acostar-se un punt a la permanència gràcies al seu empat al camp d'un altre dels equips de la zona de descens, el cuer Osasuna (2-2). Els navarresos han tingut la mel als llavis amb els dos gols de Kenan Kodro en els minuts 19 i 72. Els visitants, però, han igualat el marcador en el tram final del matx gràcies a les dianes de Canella, en el 79, i Carlos Castro, en el 81. L'Osasuna comença a veure el descens a Segona com un fet inevitable.

El Màlaga respira tranquil

El Màlaga de Michel té pràcticament assegurada la permanència a la Primera Divisió gràcies a la seva victòria, la segona consecutiva a casa, davant d'un València en ratxa (3 victòries, 1 empat) per 2 a 0 amb els gols a la primera meitat de Recio i Sandro. L'ensurt l'ha donat el visitant Garay. El central ha rebut una pilotada en el xut de falta de Sandro en l'inici de la jugada del segon gol dels andalusos. El jugador del València ha estat traslladat a un hospital, on li faran proves mèdiques.

El Sevilla enfonsa el Granada

El Sevilla no ha tingut compassió del Granada. Els de Jorge Sampaoli han guanyat 2-0 amb dos gols del reaparegut davanter brasiler Paulo Henrique Ganso. El primer, en el minut 4, i el segon en el minut inicial de la segona part. Tots dos equips necessitaven els tres punts. Els sevillans, per mantenir la persecució a l'Atlètic pel tercer lloc a la Lliga. Els granadins, per mantenir les esperances de salvar la categoria (ara mateix es troben a 7 punts de la salvació quan els falten 5 partits per jugar).