Tots els gols de la jornada 32 de Primera Divisió

En l'últim partit disputat a Mendizorrotza, l'Alabès s'ha imposat a un Vila-real que s'allunya a vuit punts de la quarta posició

Alabès - Vila-real (2-1)

L'Alabès s'ha retrobat amb la victòria contra el Vila-real en l'últim partit de la 32a jornada de lliga a la Primera Divisió, disputat a Mendizorrotza. Els vitorians s'han imposat gràcies a una gran primera part en la qual han estat molt superiors al seu rival. Ibai Gómez, amb una volea ajustada des de la frontal, ha inaugurat el marcador en el minut 35, i, poc abans del descans, Rodrigo Ely ha fet el segon i s'ha estrenat com a golejador a la lliga.

En la represa, el Vila-real ha reaccionat i ha pogut reduir distàncies per mitjà de Bakambu en el minut 70. En un tram final molt tens i amb alguna picabaralla, el "submarí groc" ha estat a punt d'empatar en el temps de descompte però Bakambu ha fallat una clara ocasió. Amb aquesta derrota, el Vila-real es manté cinquè a la classificació amb 54 punts, a vuit de la quarta plaça que ocupa el Sevilla, mentre que l'Alabès és onzè amb 43 punts i té la permanència assegurada.

Granada - Celta (0-3)

L'estrena de Tony Adams com a nou entrenador del Granada no ha sorgit l'efecte desitjat. L'equip andalús continua segon per la cua a la Liga Santander després de caure amb claredat davant un Celta molt superior. Jozabed (23'), el Chelo Díaz (73') i Beauvue (76') han segellat el triomf del conjunt viguès

València - Sevilla (0-0)

El Sevilla no ha pogut imposar-se a Mestalla i continua perdent gas en la seva lluita per assolir el tercer lloc, que dona la classificació directa per a la Lliga de Campions. En un partit igualat de forces, els andalusos han tingut la possessió de la pilota i els valencians han mostrat la seva capacitat per sortir al contracop. La millor ocasió del partit ha estat per al visitant Jovetic, que ha estavellat una pilota al pal (15').

Betis - Eibar (2-0)

El Reial Betis, després de tres derrotes consecutives, s'ha retrobat amb el triomf (2-0) davant de l'Eibar, frenant les seves aspiracions europees. El francès Jonas Martin ha obert el marcador en el minut 1 de partit i la segona diana no ha arribat fins el 89 gràcies a Dani Ceballos.

Atlètic - Osasuna (3-0)

L'Atlètic de Madrid ha derrotat per 3-0 a l'Osasuna amb dos gols de Yannick Carrasco i un del brasiler Filipe Luis i es fa fort en la tercera plaça superant de quatre punts el Sevilla, que juga aquest diumenge Mestalla contra el València.

Un fort xut de Carrasco des de la frontal de l'àrea al minut 29, ha donat el primer avantatge l'Atlètic de Madrid a la primera part. Tot just començada la segona, Carrasco ha marcat el segon (2-0, minut 46'). El brasiler Filipe Luis ha fet el tercer pels de Simeone en el minut 61, posant el definitiu 3-0.

L'Atlètic ha arribat a fallar dos penals en pocs minuts, llançats per Carrasco i el ghanès Thomas Partey, tots dos aturats pel porter italià Salvatore Sirigu; en un partit en què han tornat al terreny de joc el portuguès Tiago Mendes, després de quatre mesos de lesió i l'italià Alessio Cerci, que no havia debutat en la lliga aquesta temporada.

Deportivo - Màlaga (2-0)

El Deportivo ha sumat tres punts molt importants davant el Màlaga per allunyar-se del descens (2-0). Després d'un primer temps molt dolent l'equip gallec ha reaccionat després del pas pels vestidors.

Un gol de Joselu en l'arrencada del segon període i un altre de Pedro Mosquera a falta d'una mica més de vint minuts han desequilibrat un partit que havia arribat a la mitja part amb més pena que glòria (2-0).