Deyverson celebra el seu gol amb l'Alabès (EFE)

Tots els gols de la jornada 28 de Primera Divisió

Un repàs dels partits de la jornada 28 de la Primera Divisió

El Betis ha trencat la seva mala ratxa de 5 partits seguits sense guanyar a casa davant d'un Osasuna (2-0) que només ha sumat una victòria aquesta temporada a la Lliga. En el minut 4 Rafa Navarro ha aprofitat una badada defensiva dels navarresos per marcar l'1 a 0. Els visitants han pogut empatar amb un xut de Kenan Kodro que ha anat al travesser, però als 30 minuts han vist com Rubén Castro anotava el segon gol pels andalusos després de 10 jornades sense marcar.

Deyverson, decisiu

L'Alabès ha sumat els tres punts a casa davant la Reial Societat gràcies a un gol de Deyverson en el minut 44. El brasiler ha trencat una sequera golejadora de tres mesos i mig apareixent al mig de l'àrea per recollir una centrada del lateral Theo. La Reial Societat ha jugat els últims 20 minuts amb un home menys per l'expulsió de Granero. Rulli ha mantingut viu l'equip fins el final amb dues grans aturades a xuts de Deyverson. Els de Eusebio Sacristan han perdut dos derbis seguits, després de cedir la jornada anterior davant l'Athletic.

Boateng dona els 3 punts al Las Palmas

El Las Palmas va derrotar el Vila-real per 1 a 0 en un partit clarament marcat per dues jugades en els minuts inicials. En la primera combinació d'atac local, al minut 10, Kevin Prince Boateng va fer de cap l'únic gol del matx. Nou minuts després, l'àrbitre Iñaki Vicandi Garrido expulsava el visitant Víctor Ruiz, que va fer caure el golejador de la nit sent l'últim defensor. El Vila-real, tot i jugar amb un home menys, va buscar l'empat davant un rival que s'hi va posar còmode, amb el marcador a favor. Feia gairebé 4 mesos que els valencians no perdien un partit de Lliga fora de casa.

Leganés i Màlaga es reparteixen els punts

Leganés i Màlaga han empatat en un duel directe per la permanència en un partit sense gols (0-0). El partit ha estat dominat pel conjunt madrileny que en tot moment s'ha mostrat més incisiu en atac i ha comptat amb les millors ocasions del partit, tot i que el seu porter, Iago Herrerín, ha salvat el seu equip gairebé al final amb una bona aturada d'una rematada de cap de Camacho que hagués donat la victòria al Màlaga.

L'Sporting respira

L'Sporting ha sumat els que poden ser els tres punts més importants de la temporada, contra el Granada al Molinón. Els asturians s'han emportat el duel a la part baixa de la taula, victòria que dona una injecció d'aire al conjunt de Rubi.

Tot i que el Granada ha obert el marcador, a la segona part (0-1, 51'), l'Sporting ha revertit la situació amb tres gols en només 7 minuts. Traoré (60') , Babín (64') i Carmona (67') han posat el 3-1 en el marcador. L'Sporting ha estat a punt de rematar el partit quan l'àrbitre ha assenyalat penal, però el porter del Granada ha endevinat la direcció del xut de Traoré deixat el marcador amb un definitiu 3-1.

Iago Aspas s'estrena a Riazor i acaba amb l'efecte Mel en el derbi gallec

El Celta de Vigo s'ha emportat el derbi gallec gràcies a un gol de Iago Aspas. El conjunt de Berizzo ha acabat amb l'"efecte Mel" tancant una setmana rodona després del passi a quarts de final de la Lliga Europa. El conjunt de Vigo ha merescut la victòria, proposant molt més, sense acusar l'esforç europeu.

El gol d'Aspas ha arribat a la segona part amb una rematada que el porter del Dépor no pot parar