Jorge Molina controla una pilota amb el cap davant de Tucu Hernández (EFE)
Futbol

Tots els gols de la jornada 24 de lliga a Primera Divisió

En l'últim partit de la jornada, els madrilenys han superat els gallecs amb un doblet d'Ángel i un gol de Jorge Molina

Actualitzat

Getafe, 3 - Celta, 0

El Getafe ha demostrat la seva solidesa defensiva i ha sumat un triomf contra el Celta en l'últim partit de la 24a jornada de lliga a Primera Divisió. Després del seu meritori empat al Camp Nou, els madrilenys han tombat el conjunt gallec al Coliseum Alfonso Pérez i entren de ple en la lluita per la zona europea. Ángel ha inaugurat el marcador en el minut 37 i, en l'inici de la represa, Jorge Molina ha fet el segon. El Celta no ha reaccionat i en el tram final ha encaixat el tercer i definitiu per mitjà d'Ángel, que ha aprofitat una indecisió entra la defensa i el porter Rubén per afusellar a plaer.

 

Reial Societat, 3 - Llevant, 0

Xabi Prieto (10') ha estrenat el marcador de penal, però ha deixat el seu lloc per lesió a un Canales que ha estat l'home del partit. Una assistència a Juanmi que ha marcat el segon (38') i un golàs del mateix Canales (55') van ser els números del càntabric el dia que els donostiarres van recuperar les seves millors sensacions. Els homes de Muñiz es queden a la corda fluixa.

 

Màlaga, 1 - València, 2

El València ha patit per vèncer al Màlaga, i ho ha aconseguit a la recta final del partit amb un gol de Coquelín i un altre de penal de Parejo que han deixat a l'equip andalús a la cua, una mica més a prop del descens.

El Màlaga va començar el partit amb l'avantatge del primer gol del partit al minut 26 per part de nigerià Brown Ideye però al minut 79 el partit ha donat la volta i ha acabat en mans del València.

 

Alabès, 1 - Dépor, 0

Munir ha estat el gran salvador dels homes d'Abelardo i ha enfonsat encara més al Dépor

El davanter hispanomarroquí va marcar un gol espectacular des de fora de l'àrea en la segona meitat que va allunyar l'Alabès de la zona de descens amb els tres punts a la butxaca

Després d'una primera meitat molt disputada, l'Alabès va capitanejar la segona part i no va donar opció als gallecs, que continuen sense guanyar tot i l'arribada de Clarence Seedorf a la banqueta.

 

Las Palmas, 1 – Sevilla, 2

El Sevilla s'ha endut els tres punts davant la UD Las Palmas en un partit que ha dominat amb claredat fins que ha marcat el segon gol. A partir d'aquí, l'equip groc ha contrarestat el marcador amb un penal convertit per Calleri, i una última jugada polèmica invalidada que ha acabat amb un gol local que no ha pujat al marcador.

Anar al contingut