Wolff, visiblement preocupat després d'una cursa (EFE)
Wolff, visiblement preocupat després d'una cursa (EFE)
Fórmula 1

Toto Wolff: "La situació a Mercedes és inacceptable"

Després de la pitjor cursa de Mercedes en tot el campionat, el màxim responsable de Mercedes confessa estar nerviós

Actualitzat

Nervis a Mercedes després dels mal resultats de Lewis Hamilton i Nico Rosberg al GP d'Hongria. En declaracions a la revista "Motorsport", el màxim responsable de l'escuderia alemanya, Toto Wolff, ha confessat "estar molt preocupat" per les males sortides, i és que fa dues curses que els Mercedes són superats quan s'apaguen els semàfors vermells, a Silverstone, pels dos Williams, i a Hungaroring, pels dos Ferraris.

Tot i que segueixen liderant còmodament el campionat, l'evolució dels competidors és molt bona, no només Ferrari i Williams, que fins ara eren els únics que es podien permetre el luxe de plantar cara als intractables Mercedes, sinó que també destaca el segon i tercer llocs dels dos Red Bulls a la cursa d'Hongria i el meritori cinquè lloc de Fernando Alonso amb el seu McLaren. Wolff reconeix que no hi ha una sola causa, sinó que hi pot haver diversos factors que comencen a fer tremolar l'hegemonia de Mercedes al campionat.

Tot i que la Fórmula 1 ha tancat per vacances durant dues setmanes, a l'escuderia de l'estrella se li ha girat feina si vol mantenir el seu còmode domini, ja que si segueix amb aquesta tònica i amb mig mundial al davant, les coses podrien complicar-se, tal com reconeix el mateix Wolff: "la situació de Mercedes no és acceptable, hem d'analitzar què està passant i trobar una solució".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut