Toto Wolff es mira una cursa des del "pit wall" en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Toto Wolff: "El resultat al GP del Canadà va ser una merda. Hi haurà conseqüències"

El màxim responsable de Mercedes carrega contra el seu mateix equip després de veure com Ferrari els va guanyar la partida durant tot el cap de setmana

Actualitzat

Hi ha nervis a l'escuderia Mercedes, i és que, després de quatre temporades dominant amb autoritat la Fórmula 1, sembla que Ferrari i, especialment, Sebastian Vettel, han trobat la clau de volta per plantar cara a la seva hegemonia. Sense anar més lluny, el cap de setmana passat, al circuit Gilles Villeneuve, Valtteri Bottas va acabar segon i Hamilton, cinquè. Dues posicions preocupants per a un equip que fa tant de temps que competeix sense tenir rival.

En una entrevista a la cadena austríaca ORF, el màxim responsable de Mercedes, Toto Wolff, ha carregat durament contra el seu mateix equip i ha exterioritzat els nervis que ja fa temps que corren al box de l'escuderia alemanya.

"El de diumenge va ser una merda de resultat per a nosaltres. Ho he de dir així. És un circuit molt favorable per a nosaltres, però durant tot el cap de setmana hem comès molts petits errors."

En aquest sentit, Wolff espera i, gairebé exigeix, una reacció immediata per part de tot l'equip, des dels pilots fins als mecànics.

"L'únic sentiment que tinc és que ens hem de treure la son de les orelles. Hem anat al darrere en tot, i no ha estat pas perquè tinguéssim limitacions fruit dels danys. Hi haurà conseqüències, ha de ser així. Ho hem de mirar internament."

Niki Lauda, l'altre alt responsable de Mercedes, ha estat una mica més suau en una entrevista a la cadena britànica Sky i ha admès que potser els rivals també han fet mèrits:

"Hem de reconèixer que el darrer paquet de millores de Ferrari és increïble. Tenen un cotxe i un motor fantàstics. Ara ens toca treballar de valent a nosaltres."

Anar al contingut